Liquor' Lebens + Booze Boys:

Drinkin' Booze, Playin' Blues....

Home
24-07-2014 18:17     Beegter Music Festival

Ook dit jaar is er weer een Beegter Music Festival, tot ons groot plezier. Afgelopen jaar waren we de troste openers als LL+BB van dit mooie initiatief en ook dit jaar is LL+BB weer van de partij met een optreden! we nodigen u dan ook allemaal uit op 27 september te Grevenbicht, waar we er met zijn allen, LL+BB voorop, er alles aan doen om de festivalweide naar een sfeer van een heus bluesparadijs te brengen. Wij hebben er zin in, u toch zeker ook ?!? Tot dan en All the Best!

13-04-2014 21:01     Repetities voortaan voor eenieder toegankelijk!

Sinds enige tijd zijn onze repetities nu ook voor iedereen toegankelijk, daar waar we in het verleden vaker verzoeken van liefhebbende 'pottenkijkers' hebben gekregen! Onze repetities zijn dan ook vrij toegankelijk in Café de Hollenjer, doorgaans op 1 zondag per 2 weken, al kan het soms een beetje verschillen in data en tijdstippen. We proberen de exacte data voortaan in onze agenda op de website aan te geven, dus houd de site in de gaten of informeer via ons contactscherm of bij café de Hollenjer te Grevenbicht. U bent meer van harte welkom om uw zondagmiddag lekker met wat livemuziek in een ontspannen sfeer onder het genot van een drankje/borrel door te brengen. Voelt u allen welkom om aan te schuiven!

15-10-2013 21:51     Afscheid drummer Martijn van de Ven

Tot ons aller grote spijt hebben wij helaas onze drummer Martijn zien vertrekken uit onze band. Normaal gebeurd dit bij muzikanten met populaire redenen als creatieve verschillen en dergelijke, maar bij ons is het allemaal niet zo smeuïg en spannend. Door een verhuizing en andere invulling van carrière valt het helaas niet meer te combineren met de band. Maar laat 1 ding duidelijk zijn, ook zonder zijn aanwezigheid fysiek in de band zal hij wat betreft ons allemaal voor altijd een Booze Boy blijven!

http://llbb.nl/public/images/MArtijn_website.jpg

We willen Martijn dan ook bijzonder danken voor zijn muzikale inzet en vaardigheden, maar zeker ook voor zijn vriendschap aanwezigheid en al het goede wat hij aan onze band en aan ons persoonlijk heeft toegevoegd. We gaan hem dan ook enorm missen binnen LL+BB! En natuurlijk wensen we onze muzikale boezemvriend natuurlijk ook alle succes toe in zijn heringerichte levenspad. Ook hebben we ons steentje bijgedragen om hem met One Bourbon, One Scotch and One Beer de wijde wereld in te laten trekken. Brother Martin, All the Best!

09-10-2013 09:51     LL + BB aan de start van komende editie van het Cultureel Akoestisch Muziekfestival

Het Cultureel Akoestisch Muziekfestival komt er weer aan en wordt deze keer gehouden in Grevenbicht. Het is een Bluegrass-evenement waar veel van verwacht wordt met enkele internationale grote bluegrassnamen die hier hun kunsten zullen tonen. Kortom een groot en prestigieus evenement waar menig muziekliefhebber naar zal uitkijken. Natuurlijk moet na een grootse opening van 'Bluegrass Beeg' een ijzersterke eerste band volgen. En ja, dan hoef je als organisatie vanuit Grevenbicht niet ver te zoeken: LL+BB tot uw dienst! In akoestische rootsblues-setting zullen wij aanwezig zijn om een tikkeltje blues vol met LL+BB-juice aan het geheel toe te voegen! LL+BB staat vanaf 13.00 uur ingepland. We heten dan ook eenieder welkom om dit evenement mee te maken te Grevenbicht!