Liquor' Lebens + Booze Boys:

Drinkin' Booze, Playin' Blues....

Home
17-06-2015 15:26     LL + BB op BOA! 27 juni

Binnenkort, op 27 juni om precies te zijn, is in Grevenbicht het BOA, het Beeg Open Air, georganiseerd ter ere van het 115-jarig bestaan van de plaatselijke Harmonie St. Cecilia. Dit alles vindt plaats op verschillende deelnemende locaties binnen Grevenbicht.

Om dit feestje compleet te maken is LL+BB van de partij in Café de Hollenjer. Waarschijnlijk vanaf 20.00 uur zal LL+BB starten. Maar kom gerust eerder genieten van de andere muzikanten die vanaf de namiddag vóór de Beegter blues boys optreden. Entree is helemaal gratis. Het adres is Pannesheuvel 8, 6127 AM te Grevenbicht.

24-07-2014 18:17     Beegter Music Festival

Ook dit jaar is er weer een Beegter Music Festival, tot ons groot plezier. Afgelopen jaar waren we de troste openers als LL+BB van dit mooie initiatief en ook dit jaar is LL+BB weer van de partij met een optreden! we nodigen u dan ook allemaal uit op 27 september te Grevenbicht, waar we er met zijn allen, LL+BB voorop, er alles aan doen om de festivalweide naar een sfeer van een heus bluesparadijs te brengen. Wij hebben er zin in, u toch zeker ook ?!? Tot dan en All the Best!

13-04-2014 21:01     Repetities voortaan voor eenieder toegankelijk!

Sinds enige tijd zijn onze repetities nu ook voor iedereen toegankelijk, daar waar we in het verleden vaker verzoeken van liefhebbende 'pottenkijkers' hebben gekregen! Onze repetities zijn dan ook vrij toegankelijk in Café de Hollenjer, doorgaans op 1 zondag per 2 weken, al kan het soms een beetje verschillen in data en tijdstippen. We proberen de exacte data voortaan in onze agenda op de website aan te geven, dus houd de site in de gaten of informeer via ons contactscherm of bij café de Hollenjer te Grevenbicht. U bent meer van harte welkom om uw zondagmiddag lekker met wat livemuziek in een ontspannen sfeer onder het genot van een drankje/borrel door te brengen. Voelt u allen welkom om aan te schuiven!

15-10-2013 21:51     Afscheid drummer Martijn van de Ven

Tot ons aller grote spijt hebben wij helaas onze drummer Martijn zien vertrekken uit onze band. Normaal gebeurd dit bij muzikanten met populaire redenen als creatieve verschillen en dergelijke, maar bij ons is het allemaal niet zo smeuïg en spannend. Door een verhuizing en andere invulling van carrière valt het helaas niet meer te combineren met de band. Maar laat 1 ding duidelijk zijn, ook zonder zijn aanwezigheid fysiek in de band zal hij wat betreft ons allemaal voor altijd een Booze Boy blijven!

http://llbb.nl/public/images/MArtijn_website.jpg

We willen Martijn dan ook bijzonder danken voor zijn muzikale inzet en vaardigheden, maar zeker ook voor zijn vriendschap aanwezigheid en al het goede wat hij aan onze band en aan ons persoonlijk heeft toegevoegd. We gaan hem dan ook enorm missen binnen LL+BB! En natuurlijk wensen we onze muzikale boezemvriend natuurlijk ook alle succes toe in zijn heringerichte levenspad. Ook hebben we ons steentje bijgedragen om hem met One Bourbon, One Scotch and One Beer de wijde wereld in te laten trekken. Brother Martin, All the Best!